Malmö Nämndemannaförening

Start > Aktiviteter och arkiv > Arkiv 2019 > Sommarhälsning

Vi gör uppehåll över sommaren och återkommer med inbjudan för ett möte i slutet av augusti.

Ha en trevlig sommar.

Uppdatering:

Nästa medlemsmöte blir besök på Tygelsjöanstalten uppdelat på två tillfällen den 14 och 15 augusti. Vi har försökt att få åtminstone ett möte på kvällstid men inte lyckats. Mötet blir klockan 13:30. Mer information och möjlighet till anmälan kommer i slutet av juli. 

 

Sommarhälsning från Malmö Nämndemannaförening

 

Hej alla medlemmar.

 

Senaste medlemsmötet där vi bjudit in samtliga nämndemän vid Malmö Tingsrätt samlade ca 50 personer och vi fick information av vår lagman Eva Wendel Rosberg.

 

Det blev några frågor kring tidrapporteringen och utbetalning av ersättning. Det har tydligen fallerat i några fall så vi vill påminna att det alltid är bra att göra egna anteckningar och jämföra med utbetalningarna. Nämndemannakansliet hjälper till att rätta eventuella felaktigheter.

 

Vi vill också påminna om att regelbundet gå in på Riksförbundets hemsida (http://www.nmrf.se/)  och ta del av intressant och matnyttig information om nämndemannaverksamheten.

 

Styrelsen vill passa på att önska en glad sommar så återkommer vi med nya medlemsmöten efter sommaren.  Vi skickar ut inbjudan i vanlig ordning men man kan också hitta dem på vår hemsida http://malmo.nmrf.se/

 

Med hopp om en solig och varm sommar

Styrelsen